Sinds de zomer ’20 is Kiki gestart bij SQIQ. Na haar afstuderen aan Hotelschool The Hague in 2018, heeft zij door Australië en Azië gereisd en gewerkt. Na terugkomst in Nederland, kon zij goed nadenken over wat ze geleerd had tijdens haar studie en reizen, en nagaan welke baan goed bij haar past. Kiki krijgt energie van met mensen werken en service verlenen. Niet verrassend dat zij in recruitment terecht is gekomen! Maar op één voorwaarde: het moest dan wel bij een bureau waar het écht draait om persoonlijkheid en kwaliteit.

Image

En daar was dan SQIQ, precies zoals Kiki het destijds in het universum riep. Wat haar zo aantrok bij SQIQ is dat het echt gaat om persoonlijk contact, alle kandidaten persoonlijk spreken en uit interesse met opdrachtgevers schakelen. Zorgen dat de beste kandidaten bij de goede opdracht terechtkomen zowel op de “eisen” als op persoonlijke connectie; de kwaliteitsstempel. En wanneer je dit kan doen met een gezellig, energiek en hard werkend team, dan tikt het echt alle “boxjes” voor Kiki.

 

Nieuwe input wordt daarnaast erg gewaardeerd bij SQIQ. Toen Kiki liet weten dat een 360-graden rol haar aantrok, mocht ze ook meteen ABN AMRO als key-account op zich nemen. Inmiddels een aantal maanden en plaatsingen verder, zit Kiki goed op haar plek en kan ze haar energie goed inzetten op alle werkzaamheden. Ze zet net dat stapje extra voor kandidaten én opdrachtgevers.

Kiki is te bereiken via: kikivanderben@sqiq.nl of +316 30506285