Sinds november versterkt Tess Hoens SQIQ. Ze is sociaal sterk en daarom een mooie aanvulling op het team.

 

Image

Dankzij haar passie voor service verlenen is zij bij een persoonlijk bedrijf als SQIQ helemaal op haar plek. Waar ze bij ons startte in de functie van Office Manager werd Tess al heel gauw onze eerste Trainee Consultant. Na korte tijd bij SQIQ kwam zij er achter dat ze het recruitmentvak wilde leren. Dus nu is zij de ondersteuning van de Search en de Sales Consultants. Ze werkt graag met mensen en heeft bij SQIQ de juiste invulling voor haar kwaliteiten gevonden.

Na het VWO zocht Tess iets waarbij ze haar creativiteit kwijt kon door met haar handen te werken en heeft ze zes jaar met veel enthousiasme gewerkt als hairstylist. Hierdoor heeft ze nu een nog sterker ontwikkelde mensenkennis dan ze al had. Zes jaar verder vond Tess het tijd voor een nieuwe uitdaging waarbij ze haar hoofd weer kon gebruiken en kwam zij op aanraden terecht bij SQIQ. Dat zorgde meteen voor een mooie match.
SQIQ betekent voor haar kwaliteit, positiviteit en ontwikkeling. Zij viel voor de goede energie van het bedrijf en iedereen die hier werkt.
Tess is inmiddels helemaal geïntegreerd in het team van SQIQ en de kans is groot dat als je ons belt, je haar aan de telefoon krijgt.

Verder is zij te bereiken via: tesshoens@sqiq.nl of +316 464 27 010.