Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interim aanvraag! Ben óf ken jij de Interim Campagne Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Campagne Marketeer voor een Retailer:

Essentie van de opdracht: Als Campagne Manager ben jij (mede)verantwoordelijk voor het plannen, ontwikkelen en realiseren van grote campagnes. Samen met je team zorg jij ervoor dat doelen en deadlines worden gehaald met de toegewezen budgetten. Samen brainstorm je over de scope en invulling van campagnes en vertaal je de concepten naar de zowel online- als offline kanalen. Verder zal je je onder meer bezighouden met de loyalty programma’s waar uiteraard klantenbinding en het genereren van traffic een hoge prioriteit heeft.

Ben jij creatief, hands-on en proactief? Heb je sterke planning skills, een goed ontwikkelend analytisch vermogen en ben jij een échte teamplayer? Zet werken met strakke deadlines jou op scherp en wil je met je team gestelde doelen behalen? Dan zoeken we jou!

Deze aanvraag is binnengekomen op 22-09-2022, start half december, 4 – 5 dagen per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Jasper Rebel via +31 6 48 53 19 24 of via jasperrebel@sqiq.nl

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim