Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim CRM Campaign Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim CRM Campaign Marketeer voor een Loyaliteitsorganisatie 

Essentie van de opdracht: Je speelt binnen het campagne team een cruciale rol in het analyseren van spaarderinzichten, behoeften en -ontwikkelingen. Deze vertaal je naar concrete marketingacties voor de organisatie en de partners. Fact-based & data driven werken is de norm binnen deze afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren, uitdenken, opzetten, visualiseren, realiseren en optimaliseren van optimaal gesegmenteerde geautomatiseerde CRM campagnes. Met het vormgeven van de campagnes zorg jij voor maximale persoonlijke relevantie voor de spaarders. Dit doe je door duidelijke segmenten, via het juiste kanaal, op het juiste moment met de juiste boodschap te voorzien, waardoor de acties duidelijk effect hebben. Je bent daarnaast uiteraard dol op testen, zodat je zeker weet dat je campagnes impact maken! Ervaring met HTML/CSS (e-mail) templates bouwen en/of (basis)kennis SQL is een pre.

Deze aanvraag is binnengekomen op 21-07-2021 en de beoogde start is per direct, voor 4 a 5 dagen per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Flo van der Horn van den Bos via flovanderhorn@sqiq.nl of via +31 6 10 595 623.

Meld je aan Terug naar interim