Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim CX Expert voor een Watervoorzieningsbedrijf

Essentie van de opdracht: ben jij de expert die blij wordt van het doen van onderzoek en vind je het leuk om te zoeken naar verbeteringen? Je kruipt als CX Expert in de huid van de klant en inventariseert de behoeftes van de klant, analyseert hun gedrag en brengt deze gegevens uiteindelijk samen. Dit doe je vanuit een eigen usability lab en hierbij maak je gebruik van verschillende feedback tools. Vervolgens ga je samen met online en offline teams verbeteringen voor de klant doorvoeren. Je komt terecht in het Marketing team. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen en de andere CX Experts. Verder schakel je met scrumteams. 

Deze aanvraag is binnengekomen op 14-12-2018 en de beoogde start is medio/eind januari.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Kelly Geesink, via +31 6 50 510 290 en via kellygeesink@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim