Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de interim Digital Design Expert die wij zoeken? Lees dan snel verder!SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd. We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Digital Design Expert voor een financiële dienstverlener: 

Essentie van de opdracht: Als designer voor een veel gebruikte app werk je in een gepassioneerd scrum-team aan ervaringen die het leven van iedereen een beetje gemakkelijker en onze gebruikers zelfredzamer maken. Van stromen zoals het veranderen van je adres tot het maken van complexe conversatie UI’s. Samen met 10 andere ontwerpers die aan de app werken, hebt u tal van manieren om samen te werken om de meest betekenisvolle ervaringen voor onze gebruikers te creëren.

We zijn op zoek naar een generalist, iemand met begrip van gebruikersbehoeften, stromen en interactiepatronen, maar ook de visuele (UI) mogelijkheden om de schermen te ontwerpen. Je hebt de leiding vanaf het begin van het ontwerpproces tot het einde.

Je zoekt naar kansen voor de gebruikers en het bedrijf. Je maakt hypothesen en gebruikt gegevens als middel om betere ervaringen te creëren. Je bent vooral een teamspeler die gelooft dat samenwerking hun werk betere en eerlijke feedback maakt. Je verbetert continu de gebruikerservaring binnen het doel van je team, dat is gericht op de zelfredzaamheid van onze gebruikers.

Skills

-Ervaring met tools van het vak zoals Sketch, Principle, Invision
-Ervaring met het verkennen van concepten beginnend met probleemdefinities
-Ervaring met een agile manier van werken
-Ervaring met het valideren van werk met gegevens en onderzoek
-Je spreekt vloeiend Engels

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 30-08-2019 en de beoogde start is z.s.m. tot eind december, 32 tot 40 uur per week (in overleg).

Interesse? Meld je hieronder aan! Kelly Geesink, via +31650510290 of via kellygeesink@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim