Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

We hebben een nieuwe interimaanvraag! Misschien is dit iets voor jou? Of ken jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

Interim Digital Marketeer voor een Financiële Dienstverlener

Essentie van de opdracht: Het aandachtsgebied valt binnen Sales & Marketing en jij bent verantwoordelijk voor het bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van de marketing strategie, en -campagne en CRM strategie ten behoeve van het bereiken van de juiste doelgroepen met passende boodschappen. In dit kader zorgt Marketing tevens voor de coördinatie en realisatie van campagnes en overige content (direct marketing,communicatie etc.) over alle kanalen heen.

Als marketeer moet je kunnen schakelen tussen strategie en operatie. Je moet je in kunnen leven in klantsituaties, op basis van real-life interacties maar ook op basis van data. Klantsituaties kunnen vertalen naar campagnes weten hoe data en tooling helpt bij het implementeren en uitvoeren van campagnes samen kunnen werken in een multidisciplinair team (creatie, data, IT, marketing) om in korte sprints campagnes op te zetten en te verbeteren.

Marketing Beleid, Strategie & Kaders: het signaleren van trends en ontwikkelingen en deze vertalen naar klantinizchten en uitwerken in strategie en beleid, optimaliseren en verbeteren van lifetime value per doelgroep en ben je eindverantwoordelijk voor ocnversion, adoption rates en marketing ROI.

Campagne Management & Klantcommunicatie: het opzetten/optimaliseren/evalueren van campagnes en ontwikkelen van content, aansturen van externe bureaus, ontwikkelen van (direct) marketing, communicatie en andere kanalen en het optimaliseren van SEO/SEA in het kader van marketing campagnes.

Beoogde start is: per december 2018 en is 32-36 uur per week (opdracht is voor 3 maanden met kans op verlening).

De aanvraag is binnengekomen op 21-11-18, en de beoogde start is zo snel mogelijk.

Geïnteresseerd geraakt door bovenstaande functieomschrijving? Laat het ons weten!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met

Kelly Geesink, via +31 650510290 of via kellygeesink@sqiq.nl

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim