Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de Communicatieadviseur  die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Communicatieadviseur voor een Overheidsinstelling.

Essentie van de opdracht: We zijn op zoek naar een (medior) Communicatieadviseur voor structurele en projectmatige communicatiewerkzaamheden bij het programma Arbeidscommunicatie en bij de afdeling Media Diensten. De structurele werkzaamheden richten zich op het samenstellen en versturen van nieuwsbrieven, werkbezoeken van (de) gedeputeerde(n), organiseren- en bijwonen van communicatieoverleggen en het actueel houden van de informatie op de website. De projectmatige werkzaamheden richten zich over de communicatie van grote erfgoedcomplexen, communicatie over de 75 jaar bevrijding en de communicatie over creativiteit, cultuur en sport. En daarnaast over alle inzet van Media binnen deze instelling. 

Ben jij pro-actief, een aanpakker en heb je affiniteit met sector? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 19-01-2023 en de beoogde start is per 1 februari, +/- 24 uur per week.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via frederiekeverhoeven@sqiq.nl of bel +3120 800 6004

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim