Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Online Consultant voor een financiële dienstverlener.

Essentie van de opdracht: voor deze financiële dienstverlener zijn wij op zoek naar een ervaren online consultant die vooral sterk op de inhoud zit. Het betreft hier een marketing rol, waar we iemand zoeken die bijzonder resultaatgericht is. Jij kijkt op afstand naar data en geeft advies over waar op gericht moet worden, jij geeft de input voor het team om koers te houden.  Jij weet hoe het is om je handen uit de mouwen te steken om resultaten te boeken. 

Ben jij de consultant die data gedreven werkt, impact voor ogen houdt en de psyche van de klant weet te doorgronden en snapt hoe je dingen voor elkaar gedaan krijgt? Neem dan contact met ons op!

De aanvraag is binnengekomen op 26-04-18, en de beoogde start is per z.s.m.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 en via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim