Interim Online Sales Specialist voor een Financiële Dienstverlener

We hebben wéér een nieuwe interimaanvraag! Misschien is dit iets voor jou? Of ken jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Online Sales Specialist.

De Essentie van de opdracht: de focus ligt vooral in het optimaliseren van de toegevoegde waarde van digitale kanalen op het gebied van digitale dienstverlening. Hierbij gaat het om goede converterende proposities en online-campagnes opzetten. Je draagt ook bij aan de groei en het behalen van de self-services, CES en NPS-doelstellingen door online-acties te initiëren. Denk hierbij aan release-communicatie, SEA, media en overige campagnes.

Je zult dus verantwoordelijk zijn voor alle online kanalen. Om de online sales een boost te geven ga je aan de slag met online acties en sales initiatieven. Jouw taak is dan de coördinatie en uitvoering ervan. Daarbij zorg je ook voor draagvlak voor nieuwe initiatieven richting stakeholders en kan je met jouw inzichten en resultaten de online campagnes optimaliseren. Uiteraard hou je hierbij ook rekening met het budget en relevante content. Ervaring met Agile is een voordeel, maar niet vereist.

Uiteindelijk weet jij van dit alles een succesverhaal te maken als Interim Online Sales Specialist door de inzet van search, partnersites, premium acties en SEO.

De aanvraag is binnengekomen op 16-05-18, en de beoogde start is per z.s.m.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met
Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 en via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim