Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Online Service Marketeer voor een financiële dienstverlener

Essentie van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de grootste problemen in serviceprocessen. Vervolgens ga je deze problemen oplossen. Dit doe je door het optimaliseren van de customer journey en anderzijds door samen met jouw team achterliggende processen te verbeteren. Het verbeteren van service is jouw doelstelling. Daarbij heb je ervaring met stakeholder management en zorg je dat jouw punten op de juiste agenda terecht komen. Met jouw snelheid neem je On en denk je vanuit de klant. Jij kan een proces in werking brengen. 

De aanvraag is binnengekomen op 26-03-18, en de beoogde start is per z.s.m.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +316 53 12 88 02 en via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim