Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

We hebben een nieuwe interimaanvraag! Misschien is dit iets voor jou? Of ken jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital interim professionals. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

Deze keer zoeken we de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Product Owner voor een Online Dienstverlener.

Essentie van de opdracht: als Product Owner ben je de spokesman binnen de organisatie voor de business, IT, bureaus en klanten. Je bent verantwoordelijk voor alle partijen, waarin je jouw service verleent aan (MKB)-klanten om het product sneller te verbeteren en te optimaliseren. Interactie met de klant staat bij jou centraal. Jij weet de vertaling te maken van de behoefte van de klant naar techniek, en bent werkzaam in een Mijn-Omgeving. Je weet snel te schakelen, bent een pitbull en zit bovenop de business om te leveren. 

De aanvraag is binnengekomen op 12-01-2021, en de beoogde start is per direct, voor 4 tot 5 dagen in de week, voor minimaal 3 maanden.

Heb je interesse? Meld je hieronder aan!
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen en interesse kun je altijd eerst nog even contact opnemen met
Flo van der Horn van den Bos, via +31 6 10 595 623 of flovanderhorn@sqiq.nl.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim