Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de Projectmanager die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Projectmanager Website voor een financiële dienstverlener

Essentie van de opdracht: jij bent verantwoordelijk voor de totstandkoming van een nieuwe website. Als projectmanager ga jij er voor zorgen dat de (inhoud van) corporate website goed vindbaar, toegankelijk en gebruiksvriendelijk wordt. De websites moeten de stakeholders goed gaan bereiken. Jij bent verantwoordelijk voor het samenstellen van het projectteam, het inregelen en monitoren van benodigde interne en externe resources. Daarnaast begeleid je de selectie van een CMS, websiteontwerp en een implementatiepartner voor de nieuwe website. Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de overall deelprojectplanningen, resourcing, voortgangsbewaking en (financiële) rapportage.

Heb jij zowel communicatie- als IT-inzicht en kennis? Weet jij koppelingen te maken tussen verschillende afdelingen en kun jij de schakel zijn tussen het project en de delivery organisatie? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 05-04-2019, de startdatum is per z.s.m. voor een periode van 9 maanden, 24 – 36 uur per week (in overleg).

Interesse? Meld je hieronder aan! Kelly Geesink, via +31 6 50 51 02 90 of via kellygeesink@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!


meld je aan Terug naar interim