Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Interim Sales Specialist E-commerce voor een Financiële Dienstverlener

We hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben of ken jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Sales Specialist E-commerce.

De essentie van de opdracht: jij gaat je bezighouden met overkoepelende strategische stukken binnen de e-commerce productgroepen. Jij bent ondernemend, onafhankelijk en analytisch en daarnaast heb je een pro-actieve houding. Jij kan niet wachten om je met verschillende trajecten bezig te houden om echt meters te maken. In samenwerking met de directeur e-commerce ga jij de strategische stukken voor de verschillende trajecten opzetten en verder uitwerken. Hierin wordt samengewerkt met verschillende afdelingen, en zorg jij voor een goed lopende communicatie tussen die afdelingen.

Als Sales Specialist E-commerce ga jij je voornamelijk bezig houden met de distributie strategieën van de financiële dienstverlener, omnichannel en customer naar digital journeys. Ervaring met stakeholdermanagement is daarin vereist. 

De aanvraag is binnengekomen op 21-08-18, en de beoogde start is per september.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met
Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 en via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

Meld je aan Terug naar interim