Interim Digital Designer voor een Financiële Dienstverlener

We hebben wéér een nieuwe interimaanvraag! Misschien is dit iets voor jou? Of ken jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Digital Designer.

De Essentie van de opdracht: Ervaring met Service Design, ervaring met Migratievraagstukken.
Als Digital Designer hou je je vooral bezig met het digitaliseren van de flow voor specifieke adviseurs, en vervolgens voor de klanten.
Het team zit nu in het voortraject en schakelt daarom snel, er is nu dus behoefte aan een UX’er die de basis kan leggen en een bijdrage kan leveren aan het (voor)onderzoek hoe de adviseurs en daarna de klanten te bereiken.

Je bent het ‘creatieve geweten’ in  de zelfsturende SCRUM-teams en daarmee verantwoordelijk voor het gehele designproces. Je zorgt voor aansluiting met de belevingswereld van de gebruiker, van concept tot en met livegang. Je optimaliseert bestaande ontwerpen, ontwerpt nieuwe features en prototypes en test alles bij je team en de gebruikers.
Sketch, InVision, Craft en Axure gebruik je met gemak, je hebt een hands-on, uitvoerende mentaliteit en je passie ligt bij het creëren, onderzoeken en steeds weer verbeteren op basis van successen. 

De aanvraag is binnengekomen op 13-06-18, en de beoogde start is per z.s.m.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met
Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 en via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim