Meld je hier aan om onderdeel te worden van ons ‘best off’ interim netwerk om benaderd te kunnen worden voor interim aanvragen via SQIQ!

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons netwerk en geloven in de kracht van onze bestaande contacten. Daarom vernemen wij graag via welke bij SQIQ bekende interim professional je bij ons terecht bent gekomen, in te vullen bij ‘referral’.

Als je ons verder vast op weg helpt met jouw contactgegevens, het uploaden van je CV of LinkedIn-profiel en welke Digital disciplines jij vaardig bent, dan nemen wij snel contact met je op om nader kennis te maken.

N.B. door je bij ons aan te melden, ga je ermee akkoord dat wij een profiel van je aanmaken in ons kandidaten registratiesysteem. Dit profiel bestaat uit de gegevens die je hieronder aanlevert en wordt in de toekomst aangevuld met korte verslagen van onze contacthistorie aangaande mogelijk bij jou passende interim opdrachten en/of vacatures. Hierbij geldt dat wij nooit jouw profiel onder de aandacht van een opdrachtgever zullen brengen zonder jouw toestemming.’

 


    AANMELDEN / SIGN UP    Bedankt voor het insturen, wij nemen binnenkort contact met je op voor een afspraak!