4 years of SQIQ in a nutshell

Van nieuw in de Digital-markt, inspelend op voorziene krapte, naar nu trots op het aantal Digital Interimmers dat via ons werkt of heeft gewerkt.

Van onze eerste belletjes aan de keukentafel, naar nu kantoor houdend aan de Emmastraat in Amsterdam. Met inmiddels ook 3 fijne medewerkers, die ons ondersteunen en zo nog meer kunnen laten focussen op hetgeen dat wij het leukst vinden: het doorgronden van kandidaten en klanten.

We zijn blij met de volgorde die we hebben gekozen. Eerst beter worden en daarna groeien, eerst ons ‘best off’ interim-netwerk opbouwen en daarna actief de markt op,  eerst iets te bieden hebben en daarna pas onszelf aanbieden.

SQIQ werkt veelal voor vaste klanten, die waarderen dat wij kiezen voor specialisme op Online Marketing & E-commerce, meer aandacht voor bewust een beperkt aantal opdrachten, en focus op beter willen zijn in plaats van de groter.

Bij 90% van de verkregen aanvragen weten wij een geschikte Interimmer voor te stellen, uit een maximum van 2-3 profielen per keer. Zo ontlasten wij onze klanten echt, en werken wij spot-on voor onze Interimmers.

Iedereen bedankt voor het vertrouwen in ons en de kansen die ons zijn gegund. We hopen dat onze naam positief blijft rondzingen!

SQIQ – since November 1st 2012

Door: Rutger van der Laan