Amsterdam, 1 maart 2018

‘Promoperation’

De kop is eraf, 2018 is echt weer begonnen! De eerste aanvragen zijn alweer ingevuld, we zijn dagelijks volop bezig met selectie van ‘tijdelijk de beste’ digital interim professionals en we hebben een aantal mooie nieuwe opdrachtgevers binnengehaald.

Onlangs is mijn functie uitgebreid en ben ik Consultant Operations & Search geworden. Dit betekent dat ik, naast het ‘searchen’ van kandidaten en onderhoud van ons ‘best off’ netwerk, sinds kort ook verantwoordelijk ben voor het contact met al onze geplaatste kandidaten en regelmatig projectbezoeken doe.

Naast het leren kennen van nieuwe interim professionals, vinden wij het onderhouden van contact met bekende interimmers minstens zo belangrijk. Wij streven een intensieve samenwerking na, zowel voor als tijdens de opdracht. Wanneer een kandidaat door SQIQ bij een opdrachtgever wordt geplaatst, zorg ík er nu voor dat we betrokken blijven. Op die manier werken we aan gezamenlijk succes, en monitoren we dat zowel kandidaten als opdrachtgevers tevreden blijven. Zoals wij het belangrijk vinden om de personen binnen ons ‘best off’ netwerk goed te leren kennen, en verder te kijken dan alleen het CV, zo houden wij ook tijdens lopende interim opdrachten goed contact, en stopt onze relatie niet na de plaatsing.

Ik kijk terug op een succesvol 2017, waarin binnen SQIQ veel is veranderd en we een mooie groei hebben bewerkstelligd. En ik kan dan ook niet wachten om erachter te komen wat 2018 voor ons in petto heeft! Binnenkort zijn we met 4 man sterk op kantoor, waardoor we nog harder aan nieuwe opdrachten en het onderhoud van ons netwerk kunnen werken.

Ik heb er zin in, tot ziens tijdens mijn projectbezoeken!

Door: Frederieke Verhoeven