Gepubliceerd door Sophie Deckers op 08 oktober 2019
Boommade

Trots zijn wij op de nieuwe samenwerking tussen SQIQ en Boommade. Graag dragen wij ons (ecologische) steentje bij aan een duurzame samenwerking met onze partners, opdrachtgevers en professionals. Wat houdt deze samenwerking precies in?
Lees het in onze blog

Bomen planten

Voor een betere toekomst met meer groen en dus meer bomen, planten wij nu voor elke plaatsing drie bomen. We planten een boom voor onze opdrachtgever, onze interimmer en voor onszelf. Dit realiseren we in samenwerking met Boommade. Waarom wij kiezen voor het planten van bomen? Dat antwoord is tweeledig. Ten eerste om de natuur een handje te helpen. Ten tweede om de samenwerking tussen de opdrachtgevers, interim professionals en SQIQ te onderstrepen. SQIQ gaat altijd voor een vruchtbare en stabiele relatie, waarbij ontwikkeling en groei het streven is. Laat de boom daar nu net hét symbool van zijn!

Bomensymboliek

We kunnen simpelweg niet zonder bomen. Ze zuiveren de lucht, bieden dieren een huis en brengen ons tot rust. Uit onderzoek blijkt dat alleen al door het kijken naar een foto van bomen ons stresshormoon omlaag gaat! Daarnaast spelen bomen de hoofdrol in nieuwsberichten. Denk aan brand in het Amazonegebied, en nieuwe onderzoeken die pleiten voor het planten van meer bomen om zo de CO2-uitstoot te compenseren. Kortom: bomen zijn onmisbaar!

Boommade

Door de samenwerking met Boommade is ook het ons kantoorinterieur bij SQIQ grondig aangepakt. We hebben het natuurgevoel naar binnengehaald met drie ‘Boommades’ (staat voor ‘homemade interieurboom’). Een Boommade is een handgemaakte boom voor binnen en bestaat uit een echte, maar gedroogde, stam waar kunsttakken met kunstbladeren in zijn bevestigd. Door het gebruik van echte boomstammen krijgen deze stammen een tweede (duurzaam) leven. De ‘Boommades’ helpen ons herinneren aan het belang van groei en samenwerking. Ook Boommade laat voor elke verkochte Boommade een echte boom planten.

Samen zullen SQIQ en Boommade voor extra bomen zorgen in deze wereld!