Amsterdam, 6 april 2018

Even Voorstellen: François

Hallo!

Ik ben François de Gier, student aan de Hogeschool TIO te Utrecht, en van april tot september werkzaam als Stagiair Online bij SQIQ.

Een aantal weken geleden ben ik begonnen op mijn (interim 😉) Online functie.

Na een uitleg over wat mijn taken ongeveer in zouden gaan houden de komende periode, sprong ik gelijk in het diepe tijdens de dagelijkse SQIQ-off. In een harde constructieve discussie werden de verschillende procedures, uitdagingen en laatste business updates besproken, en daardoor leerde ik meteen veel over de werkwijze van SQIQ.

De stijl en motivatie van Rutger en zijn team is dat ze overal vol voor gaan, met een sterke focus op persoonlijk contact en kwaliteit als drijfveer sprong er meteen uit. Rutger gelooft sterk in eigen verantwoordelijkheid. Fouten zijn niet erg. Zolang je maar weet waarom iets is gebeurd, zodat je er aan kunt werken. Dit bevalt mij wel, en ik ben dan ook blij dat ik hier als stagiair de kneepjes uit het Online vak bij mag leren.

De komende periode heb ik de verantwoordelijkheid gekregen om alles blogs, mailings, website updates en social media mij eigen te maken.

Ik heb in ieder geval heel veel zin in de komende maanden!

Misschien klop ik bij sommigen van jullie aan voor hulp om goede resultaten neer te zetten, als het aankomt op de beste blogs, adviezen over de website, verbeteringen op onze mailing en hoe ik ervoor kan zorgen dat SQIQ nog bekender worden in het speelveld van digital interim professionals.

Ik hoop dat ik de komende maanden ook ‘tijdelijk de beste’ ben! 🤩

P.S. Ben jij een interimmer (to be?!) en wil je graag een keer iets vertellen over jouw specialisme, stuur mij dan een mailtje francoisdegier@sqiq.nl en misschien staat jouw artikel binnenkort te shinen op onze website en social media pagina’s! #gastblog

Door: François de Gier