Isa is 19 jaar oud en woont sinds een jaar, met drie gezellige huisgenootjes, in Amsterdam. Isa wist niet goed wat ze wilde studeren, maar één ding wist ze zeker: ze wilde hoe dan ook in Amsterdam wonen. Uiteindelijk paste de opleiding Creative Business het beste bij haar. Inmiddels zit ze in haar tweede jaar aan de Hogeschool van Amsterdam en bevalt Creative Business haar erg goed. Begin van het tweede jaar moest Isa op zoek naar een stageplek die aan haar studie gerelateerd is. En zo kwam ze bij SQIQ terecht. Isa voelt zich vanaf het eerste moment al erg op haar gemak. Ze omschrijft SQIQ als een fijne plek om corporate elementen in de praktijk te leren.

Isa’s interesses liggen vooral op creatief-, communicatief- en marketinggebied. SQIQ is voor haar dé plek om al haar interesses te kunnen ontplooien en deze in de praktijk te kunnen uitvoeren. Met al haar goede ideeën en initiatieven zijn wij benieuwd wat ze SQIQ allemaal gaat bieden en brengen!

Naast het stagelopen bij SQIQ, werkt Isa in de weekenden bij Brasserie Nel, waar ze je kan voorzien van een borrel en een gezellig dinertje!

Image