Growth 2018 meet Stability 2019

2018 was een mooi jaar, we hebben de grootte en stevigheid in de markt bereikt die we voor ogen hadden!

In 2018 hebben wij 61 professionals mogen plaatsen en daarmee bijgedragen aan het digitale succes van verschillende corporate opdrachtgevers. Naast onze bestaande key relaties hebben wij ook 9 nieuwe opdrachtgevers toegevoegd aan ons portfolio.

SQIQ is inmiddels 1 van de gevestigde namen voor wat betreft levering van Digital professionals, en daar zijn we trots op!

Ambitie blijven we natuurlijk houden, maar niet in de vorm van groot-groter-grootst. 2019 staat in het teken van stabiliteit en kwaliteit.

De uitbreiding van ons team, en daardoor meer interne spreiding van verantwoordelijkheden, zorgt voor stabiliteit. Met ieder zijn/haar eigen focus, kunnen we nog meer aandacht besteden aan de zaken die we belangrijk vinden.

En dat brengt ons op kwaliteit. Want alles wat je aandacht geeft, wordt beter. Elke teamlid streeft excellentie na van zijn/haar verantwoordelijkheden en zo zorgen we samen voor de beste dienstverlening.

  • Succesratio Wij blijven focussen op een hoogstpersoonlijk en ijzersterk netwerk om onze hoogste succesratio-belofte waar te maken
  • Evaluatie Wij blijven de kwaliteit van de voortgang van opdrachten monitoren met een 5-sterrenevaluatie als belangrijkste doel
  • Partnership Wij blijven in ons contact met opdrachtgevers verdieping nastreven en stellen partnership boven hit & run-plaatsingen
  • Naamsbekendheid Wij blijven hard werken aan onze algemene naamsbekendheid, met als gewenste outtake dat grote bedrijven als vanzelfsprekend aan SQIQ denken bij behoefte aan de beste Digital professionals

Yes, de droom is uitgekomen! Van eenpitter met een wens, naar gevestigd Digital interim management-bureau en een top 5 positie in de markt.

What's next? Zorgen dat we blijven goeddoen, dan volgt verdere groei vanzelf.

We zien ernaar uit om ook dit jaar zaken met je te blijven doen, als opdrachtgever en als professional. Dank voor het vertrouwen!

  • - Rutger van der Laan

    Rutger van der Laan