Nikki Put

Manager acquisition marketing

Bij Hans Anders draait het om kwaliteit, net zoals bij SQIQ!

Opdrachtgevers en kandidaten optimaal servicen is onze dagelijkse drijfveer, waarbij wij altijd zorgen voor resultaat zónder iemands tijd verdoen. Gaaf om dit van Nikki Put, Manager acquisition marketing bij Hans Anders, met onderstaande omschrijving van onze samenwerking bevestigd te krijgen:

“Het is erg fijn samenwerken met SQIQ. Er wordt snel geschakeld, maar ze zijn ook zeker kritisch en eerlijk. Wij vonden binnen no-time een goede kandidaat dankzij het snelle schakelen en de flexibiliteit van SQIQ!”

In Nederland en België maakt Hans Anders goed horen en zien betaalbaar voor iedereen. Hans Anders blijft trouw aan wie ze zijn, hierdoor maken zij dag in dag uit duizenden klanten blij. Nog steeds staat Hans Anders voor groei en expansie. Ze gaan de strijd vol aan, met de ambitie om heel veel nieuwe winkels te openen. Hans Anders is niet voor niks bekroond met de prijs: Beste Winkelketen van Nederland in de categorie Audiciens 2020. 

Wil je benaderd kunnen worden voor Digital vacatures en/of interim opdrachten bij onder andere Hans Anders? Meld je dan aan via info@sqiq.nl.

Of ben je als opdrachtgever ook op zoek naar één van onze ‘best off’ Digital professionals? Bel dan naar 020 800 6004!

Door: SQIQ