SQIQ helpt Laura Bremerkamp switchen van ‘perm’ naar ‘temp’

Via SQIQ heeft Laura als Interim Campaign Manager bij bol.com gewerkt. Laura is een ervaren Projectmanager met veel kennis op het gebied van digitale campagnes en producten. Met haar enthousiaste en ontwapende uitstraling schakelt zij makkelijk met interne en externe partijen, en krijgt zij veel voor elkaar.

Wij zijn trots om deze topper te hebben mogen plaatsen. En nog eens extra, omdat dit haar eerste interimopdracht was nadat ze had besloten om als zelfstandige te willen werken. We wensen haar veel succes in het verdere verloop van haar interim-carrière, en hopen nog vaak met Laura te mogen werken!

Gelukkig is dit gevoel wederzijds en omschrijft Laura de samenwerking met SQIQ als volgt:

“Via SQIQ ben ik geplaatst bij bol.com als Campagne Manager. Meteen een prachtige eerste interimklus! Rutger en Gijs zijn enorm betrokken en gedreven. Je merkt echt dat ze met veel plezier proberen de juiste match te vinden. De communicatie is persoonlijk en transparant, je weet waar je aan toe bent. Ook voor sparren kan je bij ze terecht, ik had (en heb) erg veel aan hun eerlijke advies. Fijne club dus, SQIQ :-)! Aanrader voor interimmers!”

Door: Rutger van der Laan