Het afgelopen half jaar hebben we een volgende stap in onze groei mogen zetten, zijn we verhuisd naar een inspirerende locatie, en hebben we zelfs ons ‘big hairy goal’ behaald!

Door het opleiden van onze Interim-linqers Frederieke en Quirijn kunnen we het contact met ons ‘best off’ interim-netwerk verder intensiveren, en kwalitatief doorgroeien. Dit voelt aan alle kanten goed en zorgt voor positieve energie.

Onze recente verhuizing van de Emmastraat naar het Olympisch Stadion was ook een gave ontwikkeling. Ik ben ervan overtuigd dat de topsport-vibe die hier hangt positief doorwerkt in het contact dat wij hebben met onze opdrachtgevers en interimmers.

En ons ‘big hairy goal’, 100% succesratio op de interimaanvragen waarop we ons commitment afgeven, was een streven dat we nu werkelijkheid kunnen noemen. Dat wil zeggen dat we altijd binnen 1-2 weken, uit een maximum van 2-3 profielen, een passende kandidaat voordragen.

Voor het tweede half jaar staat focus op naamsbekendheid op de agenda. Bij elk bedrijf waarvoor we hebben gewerkt zitten binnen ‘no-time’ meerdere interimmers via SQIQ, daarmee voelen deze samenwerkingen echt als partnerships. Met het huidige team zijn we er klaar voor om weer nieuwe bedrijven aan onze vaste klantenportefeuille toe te voegen, dus: pass the word!

In lijn met deze bekendheid, sta ik graag even stil bij het feit dat onze naam toch wel ‘een dingetje’ blijft. ‘Sq, Iq’, ‘Squick’? We spreken het dus uit als: ‘SKIK’. Van die band uit het Oosten, maar dan met oog voor ‘Q’uality ;-). Ook staande voor ‘Social Quotient’ en ‘Intelligence Quotient’, wetende dat wij onze interimmers selecteren op de combinatie van beide. Hopelijk blijft het nu hangen!

Iedere hiring manager wil toch de beste selectie van sociaal effectieve en intelligente Digital interimmers via SQIQ, zonder tijd te verdoen aan onnodig veel gesprekken met ongeschikte kandidaten?

Graag tot in het tweede half jaar, en een hele fijne zomer gewenst.

-Rutger van der Laan

Door: Rutger van der Laan