Altijd al willen weten waarom onze collega’s kiezen voor SQIQ? Onze collega Flo van der Horn doet een boekje open waarom SQIQ voor haar de ‘place to be’ is.

Waarom werken bij SQIQ?

Deze vraag krijg ik regelmatig van familie, vrienden, kennissen, opdrachtgevers, interimmers. Mijn reactie: veel uitdaging, ontzettend leuk werk om te doen en je leert veel over jezelf. Maar hoe vaker je deze vraag krijgt, hoe meer je ‘echt’ gaat nadenken over het antwoord.

Als ik even stil ga staan bij deze vraag is er namelijk nog veel meer! Werken bij SQIQ voelt niet als werken. Je werkt met collega’s die vrienden zijn geworden, waarbij je je op je gemak voelt en waar je wordt uitgedaagd. Niet alleen op werkgebied, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling. Waar zit jouw groei en potentie? Bij SQIQ wordt er gedacht in kansen en mogelijkheden, niet in obstakels en argumenten waarom iets niet kan.

Bij SQIQ maak je verschil, zowel in- als extern. Je ziet wat voor impact je hebt op carrières van andere. Door interimmers en opdrachtgevers te adviseren, draag jij bij aan hun toekomst. Ook intern zie je wat er van je input terecht komt, en welke toevoeging jij bent in de organisatie. Van werkstudent, consultant, tot general manager en oprichter. Je werkt samen naar een doel en ondersteunt elkaar waar nodig. Het is een platte organisatie, waar de lijntjes kort zijn en je niet in drievoud akkoord hoeft te krijgen op een idee. Heb jij een gaaf idee? Of denk jij dat er iets veranderd kan worden? Laat van je horen en er wordt direct naar je geluisterd. Jij staat aan het roer en hebt verantwoordelijkheid om je zaken te regelen.

Ik voel mij echt een onderdeel van SQIQ. Hier zijn we niet vies van hard werken, waar ook nog extra beloningen aan verbonden zijn. Niet alleen de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar ook op het gebied van teambuilding! Bij SQIQ vinden we het belangrijk dat we stilstaan bij successen. We stappen hier niet zomaar overheen. Van uitjes, borrels, tot gezellig buiten de deur lunchen. Mijn vrienden staan versteld wat wij allemaal doen om stil te staan bij het harde werken.

Veel positieve dingen dus! SQIQ staat voor mij voor balans. Dit vind ik zelf heel belangrijk. Balans tussen werk en privé, balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. Dé ‘PLACE TO BE’!

Door: SQIQ