Nauw betrokken zijn bij de Digital-uitbreidingsplannen van Action is al een mooie ervaring, en dit onlangs onderstreept zien worden met deze referentie maakt het avontuur compleet!

René Repko, Marketing Director van Action, omschrijft onze samenwerking als volgt:

“Bij SQIQ vond ik wat ik zocht. Rutger gaat met zijn no nonsense-mentaliteit snel en pragmatisch te werk. De samenwerking is van het begin af aan to the point en spot-on.”

Action, een van oorsprong Nederlands bedrijf en gevestigd in Zwaagdijk, is een snelgroeiende internationale non-food discounter met bijna 35.000 medewerkers en meer dan 850 winkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Oostenrijk.

Het doel van Action is om klanten steeds weer te verrassen met een divers en wisselend assortiment met een heel goede prijs/kwaliteitverhouding. Bij Action staat alles in het teken van tevreden en blije klanten. Hun medewerkers spelen hierbij een belangrijke rol en hebben een echte ‘getting things done’-mentaliteit.

Wil je benaderd kunnen worden voor interim opdrachten in de E-commerce bij onder andere Action? Meld je dan aan via sqiq.nl/interim.

Door: Florine van den Bent