We bestaan ruim 4 jaar, ons ‘best off’ interim-netwerk staat sterk, en met trots zie ik dat we onze hoogste succesratio-garantie keer op keer waarmaken. Dus het is tijd voor de volgende stap, de stap waar ik vanaf het oprichten van SQIQ al naar uitkijk!

Scaling up; onze specifieke werkwijze overdragen op de nieuwe generatie.

De komende periode gaan Quirijn de Geus en Frederieke Verhoeven als eerste Interim-linqers van SQIQ intensief met mij meelopen, opgeleid worden in recruitment-taken, om vervolgens ons (nog steeds selecte doch ook groter wordende) interim-netwerk te onderhouden en kwalitatief uit te bouwen. Quirijn en Frederieke zullen dan ook steeds vaker op de voorgrond treden in de benadering van ‘onze’ interimmers.

Aangezien wij geloven in persoonlijker en diepgaander contact met een compacter netwerk, zullen de Interim-linqers van SQIQ vooral focussen op regelmaat in contact met ons bestaande ‘best off’ interim-netwerk. Onze overtuiging is dat we via ons bekende netwerk automatisch weer met nieuwe top-interimmers in contact komen, want de beste mensen trekken de beste mensen aan!

Kortom, the next step… Met focus op Digital, focus op interim, focus op interim-linQen met oog voor kwaliteit, focus op de hoogste succesratio, focus op persoonlijke en leuke contacten, en focus op niemands tijd verdoen. Als wij een aanvraag aannemen, dan leveren wij; en als wij een interimmer benaderen, dan sluit de opdracht aan.

Door: Rutger van der Laan