Door Rutger van der Laan op 11 juli 2019

SQIQ to the Future

SQIQ is samengegaan met de integrale dienstverlener Future Groep!

Een gave volgende stap in onze 6-jarige historie.

Kwalitatieve groei

We begonnen vanuit de ambitie om te fungeren als kwaliteitsstempel. Inmiddels vertaalt zich dit in onze hoogste succesratio-belofte: altijd een geschikte kandidaat, binnen 3 dagen, uit maximaal 3 profielen.

Nu we dit waarmaken, willen we aan meer opdrachtgevers laten zien wat we in huis hebben!

Publieke groei

Door ons aan te sluiten bij de Future Groep hebben we toegang tot een sterk netwerk van opdrachtgevers. Met name de krachtenbundeling met Future Communication, het communicatieconsultancybureau onder Future Groep, zal onze business een enorme boost geven.

Future Communication is in het publieke domein goed vertegenwoordigd, wat voor SQIQ een mooie kans is. Nu we met bijna 50 digital interim professionals bij voornamelijk private bedrijven werken, willen we ook groei bewerkstelligen in de publieke sector.

Digitale groei

Door de krachten van SQIQ en Future Groep te bundelen, kunnen we naast leveren binnen online marketing en e-commerce ook meer online communicatie- en contentvraagstukken oplossen, en volledigere service bieden op het gebied van HR.

Zo kunnen we dus nog completer bijdragen aan de digitale groei van onze opdrachtgevers!

Niet te vergeten betekent een groter netwerk van opdrachtgevers ook meer uitdagende opdrachten voor onze interim professionals.

Olympische groei

SQIQ blijft gevestigd in Amsterdam, en ons team blijft autonoom werken vanuit ons kantoor in het Olympisch stadion. Deze krachtenbundeling zal vooral verandering betekenen in termen van verdere digitale, publieke én kwalitatieve groei!

We kijken uit naar het alsmaar verbeteren van onze dienstverlening voor onze bestaande en straks ook nieuwe opdrachtgevers en professionals, en het boeken van nog meer successen samen.