Ter aanvulling op onze focus op het bemiddelen van de beste Digital Interimmers, gaan we ons per heden ook inzetten voor het beste Digital-talent.

Zodoende zijn wij onlangs gestart met de Digital Marketing Academy (DMA).

De Digital-markt wordt alsmaar krapper. Het gat tussen de vele vacatures en het aantal beschikbare Digital Specialisten wordt steeds groter. Graag dragen wij ons steentje bij om dit gat iets te dichten. Helemaal sluiten zullen we het niet, toch maken wij onze wel hard voor de selectie van het béste talent!

Ons 1e talent heeft de Academy inmiddels succesvol doorlopen en dat sterkt ons om de volgende DMA-lichting op te zetten.

Voor de 2e lichting kozen wij 4 top-talenten, die 8 weken lang een progamma doorlopen waarin ze alle basics van Online Marketing theoretisch eigen maken en praktijkervaring opdoen door mee te lopen en met de ervaren Online Marketing Consultants van onze partner Sales Care.

Medio maart zijn onze Digital-talenten klaar om de stap naar het bedrijfsleven te maken.

De inzet start tegen een nultarief en op basis van prestaties bouwen we op tot een ‘break even’-tarief. De insteek van de inzet van het betreffende Digital-talent, is dat deze na een overeen te komen periode in dienst treedt bij onze klant.

Worstel jij ook met Digital-vacatures in jouw team en vind je dit interessant?

Schrijf je dan snel in via info@digitalmarketingacademy.nl, zodat wij een intake kunnen plannen en samen kunnen bepalen of 1 van de genoemde 4 Digital-talenten past binnen jouw organisatie.

Door: Rutger van der Laan