De afgelopen periode hebben we 2 events gesponsord, te weten: de Dutch Search Awards (https://dutchsearchawards.nl) en Measure Camp (https://measurecamp.org).

Bij de Dutch Search Awards worden bedrijven en specialisten binnen het Nederlandse digital search-landschap in de spotlights gezet. Measure Camp is een internationale conferentie, waar voornamelijk digital analytici hun kennis opdoen en delen.

Via deze weg aan onze naamsbekendheid bouwen, door iets te geven – zonder het te ‘verkoperig’ in te zetten, past ons goed. Ken je een leuk event, dat een specifiek Digital-discipline dekt, en waarvan de organisatie een bijdrage van ons kan waarderen? Laat het ons weten!

SQIQ biedt haar opdrachtgevers flexibiliteit in kennis in de snel veranderende en innovatie-gedreven Digital-markt. Ons ‘best off’ interim-netwerk is opgedeeld in verschillende Digital-displines, en vanuit elke discipline kunnen wij door regelmatig en persoonlijk contact met een selecte club top-interimmers snel inspelen op specifieke behoeften.

Door: Frederieke Verhoeven