Het is de laatste weken weer ouderwets druk, wat een verademing! Het afgelopen jaar was pittig, het was strijden om onze business op niveau te houden. In die zin was gelijk blijven deze keer wel de best haalbare vooruitgang. Toch blijft er werk, er blijven digitale groeiambities, en het is aan ons om de verbinding hiertussen te blijven leggen.

 

Zoals eerder gedeeld, hebben wij de afgelopen maanden bewust extra geïnvesteerd in ons netwerk. Iedereen te woord staan, een hart onder de riem steken. Juist ook toen er opeens niks meer was. Sinds de impact van COVID-19 hebben we alsnog 58 interim plaatsingen gerealiseerd, en 14 vaste wervingsprocedures succesvol afgerond. Daar ben ik nu extra trots op!

Innovatie

Maar we willen ook blijven innoveren en uitkijken naar nieuwe manieren om opdrachtgevers en professionals met elkaar te blijven verbinden. Zeker omdat investeringen onder een vergrootglas liggen, terwijl de digitale ambities alsmaar hoger zijn. Hoe kunnen we onze opdrachtgevers nog vollediger van dienst zijn? Wat hebben zij nodig om digitaal te groeien? Hoe kunnen we onze relaties nog meer diepgang geven?

Als antwoord daarop merken we dat opdrachtgevers steeds vaker een beroep op ons doen voor advies- en consultancy vraagstukken. Juist in deze onzekere tijd merken wij dat het waardevol kan zijn als een externe professional met je meedenkt over strategische uitdagingen waarmee je worstelt. Het is aan óns om mee te bewegen met de veranderende behoefte, in welke vorm wij werk en digitale ambities samenbrengen. Daarom stellen wij ons netwerk nu ook ter beschikking voor een meer laagdrempelige manier van samenwerken.

Consultancy

Met ons uitgebreide netwerk verbinden wij onze opdrachtgevers graag, niet alleen voor interim- en werving & selectie vraagstukken, ook voor strategische vraagstukken met de juiste expert. Via advies & consultancy kunnen we onze opdrachtgevers nog vollediger van dienst zijn, en zo verrijken we tevens het aanbod voor de professionals in ons netwerk.

Zonder meteen een inhuurtraject van meerdere maanden aan te hoeven gaan, kunnen organisaties nu ook voor een kortere periode – en voor minder uren en dus een kleinere investering – een beroep op ons doen. Zo hebben we onlangs voor een food webshop een CRO scan uitgevoerd, een fashion merk geholpen met het uitwerken van een nieuwe online marketing strategie, een retailer bijgestaan in de uitwerking van een verbeterd loyalty programma en de customer journey rondom een specifiek product van een grote financial doorgelicht.


Wij zien dus altijd nog mogelijkheden! SQIQ legt de verbinding tussen digitale groeiambities en het werk dat daarvoor gedaan dient te worden. In de vorm die jij op dat moment nodig hebt.
Heb jij tijdelijke ondersteuning nodig, lukt het niet om een vacature te vervullen of zit je met een specifiek strategisch vraagstuk? Contact mij via rutgervanderlaan@sqiq.nl of 06-55381874, en We Make Your Digital Work.

Blog door Rutger van der Laan

Door: SQIQ