Amsterdam, 15 december 2017

SQIQ is altijd benieuwd naar hoe het gaat met haar Digital Interim Professionals en wat ze bezighoudt.

Onze focus ligt meer op het intensiveren van ons bestaande ‘best off’ interim-netwerk dan per se het zo groot mogelijk maken van dit netwerk.

Ons ‘best off’ interim-netwerk bestaat uit een selecte groep interim professionals, verdeeld over verschillende online marketing & e-commerce disciplines.

Wij vinden het belangrijk om nét dat stapje extra te zetten en juist meer tijd te investeren in het onderhouden van de contacten met interim professionals die wij al persoonlijk kennen.

Onze Interim-linqers leggen continu verslag van de ontwikkelingen die onze kandidaten doormaken en of er veranderingen zijn aangaande de scope opdrachten waarop zij zich richten.

Referral

En wil je ook onderdeel worden van ons ‘best off’ interim-netwerk? Dan vragen we binnenkort ook om een referral van iemand die al bekend is!

Zo houden we de kwaliteit hoog en ben je voor ons meer dan een nummer. Als freelancer ben je ‘free’, dus no strings attached, toch kunnen we ook meer voor je betekenen als we je steeds beter leren kennen.

Zodoende werkt het contact ons inziens ook twee kanten op.

Wij vind het juist leuk om van onze kandidaten regelmatig updates te ontvangen over hun beschikbaarheid of nieuwe kennis die zij zich eigen hebben gemaakt.

Wij zijn erop gefocust niemands tijd te verdoen. Help je ons een handje? Des te groter is de kans dat we een keer een gave klus voor je hebben!

Door: Quirijn de Geus