Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de Communciatiespecialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Communicatiespecialist voor een financiële diensteverlener

Als Communicatiespecialist werk je nauw samen met elk niveau van de afdeling waar je voor werkt, van het management tot medewerkers die schriftelijk klantcontact hebben. Je helpt hen bij communicatievraagstukken en voorziet hen van gedegen advies. Daarnaast begeleid je interne communicatie binnen de afdeling, bijvoorbeeld door in overleg met het management een communicatieplan te maken en uit te voeren. Dit doe je bijvoorbeeld voor impactvolle proceswijzigingen, de verhuizing of activaties om medewerkers te stimuleren hun doelstellingen te behalen. Je werkt met de doelgroepen zakelijke klanten, interne stakeholders en medewerkers van de betreffende.

Ook beheer je in overleg met tweedelijnspartijen binnen de bank de interne en externe communicatiekanalen. Denk daarbij aan de website, intranet en de wekelijkse nieuwsbrief. Dat betekent dat je grotendeels verantwoordelijk bent voor contentcreatie in de vorm van blogs, nieuwsberichten of video’s. Het is dus van belang dat je goed kan schrijven! Daarnaast bereid je maandelijkse events voor van a tot z. Van het uitnodigen van meer dan 450 medewerkers tot het maken van de presentatie. Je bepaalt in overleg met het management de storyline, schrijft de speaker notes en brieft de sprekers, waardoor je elk event tot een daverend succes weet te maken.

Locatie: Utrecht.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 27-06-2019 en de beoogde start is zo snel mogelijk tot eind december, 40 uur per week .

Interesse? Meld je hieronder aan! Kelly Geesink, via +31 6 50 510 290 of via kellygeesink@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim