Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

We hebben een nieuwe interimaanvraag! Misschien is dit iets voor jou? Of ken jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Content Marketeer voor een energieleverancier gevestigd in Den Bosch. 

Essentie van de opdracht: We zijn opzoek naar een strak georganiseerd, initiatiefrijke Content Marketeer die het verschil wilt maken. Als Content Markteer heb jij een passie voor orde en originaliteit in onze online footprint. Een Content Marketeer die zich thuis voelt in een regisseursrol en niet bang is om op strategisch vlak het voortouw te nemen richting directe collega’s en bureau’s. Tegelijkertijd krijg je er ook energie van om de mouwen op te stropen en zelf aan de knoppen te zitten.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

– Contentstrategie: samen met onze andere content writers, communicatieadviseurs en bureau’s ga je aan de slag met het verder uitdenken en uitvoeren van de contentstrategie en contentkalender.

– Social media: het bedenken, schrijven, plaatsen en adverteren van posts op Facebook, Instagram, Twitter en andere sociale media, alles in lijn met de contentstrategie en met onze doelgroepen in het achterhoofd. Vervolgens meet je de resultaten van je werk en maak je aan de hand daarvan je social media posts steeds effectiever.

– Contentcreatie: je schrijft messcherpe SEO-copy, inspirerende webteksten en meer. Maar je denkt ook out of the box: is je idee niet beter te vatten in de vorm van video of infographic? Indien nodig zet je lijntjes uit bij visual designers, copy writers en bureau’s om de content daadwerkelijk vorm te geven.

– SEO: je bent altijd opzoek naar nieuwe manieren om de concurrentie op SEO-gebied voor te blijven. Je gebruikt de juiste zoekwoorden, plaatst (nieuwe) content op de juiste plek en optimaliseert waar en wanneer dat nodig is.

De aanvraag is binnengekomen op 6-11-18, en de beoogde start is eind november.

Heb je interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met
Kelly Geesink, via +31 6 50 510 290  en via kellygeesink@sqiq.nl.

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

meld je aan Terug naar interim