Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Interim Content Coördinator voor een Uitgeverij

We hebben een nieuwe interimaanvraag! Misschien is dit iets voor jou? Of ken jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

De essentie van de opdracht betreft het volgende: Als Content Coördinator fungeer je als bruggenbouwer tussen de marketing en content units bij alle content marketing. Je werkt dan ook veel samen met uitgevers, marketeers en de sales afdeling. Kort gezegd is je hoofdtaak ervoor te zorgen dat de juiste content op het juiste moment bij de juiste persoon terecht komt.

Het is belangrijk om te weten dat je in deze functie niet persé alle content zelf hoeft te schrijven maar vooral het juist moet kunnen plaatsen en interpreteren. De rol is vooral coördinerend, maar je moet wel een naadloze marketing in- en outbound strategie op kunnen zetten.

WIE BEN JIJ?

Jij bent iemand met een ruime kennis van het schrijven van (digitale) content in een commerciële omgeving, weet veel van digital marketing, specifiek content en inboundmarketing. Je bent resultaatgericht ingesteld, creatief en niet bang om een functie from scratch op te bouwen.

De aanvraag is binnengekomen op 18-04-18, en de beoogde start is per z.s.m.

Geïnteresseerd geraakt door bovenstaande functieomschrijving? Laat het ons weten!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl

Volg ons ook vast op LinkedIn voor meer interessante opdrachten https://www.linkedin.com/company/sqiq/ 

meld je aan Terug naar interim