Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

We hebben een nieuwe interimaanvraag! Iets voor jou?

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Copywriter voor een financiële dienstverlener.

De essentie van de opdracht: Het schrijven van eigen en herschrijven van door derden aangeleverde content, zorgen voor een gemakkelijke vindbaarheid via externe en interne zoekmachines. Je gebruikt daarbij een combinatie van de on- en offline klantinzichten en schrijft zowel korte als langere teksten voor de eigen website en ander eigen en betaalde online media. Jij redigeert teksten van collega copywriters om de kwaliteit van de content elke dag weer een stap beter te krijgen. Met jouw commerciële, begrijpelijke en goed vindbare teksten draag je direct bij aan de klantervaring en commerciële conversie. Daarbij werk je in een multidisciplinair team en samen met stakeholders uit verschillende afdelingen. 

Onze opdrachtgever zoekt iemand minimaal 3 jaar ervaring heeft met online copywriting voor verschillende media in een commerciële e-commerce omgeving. Jij hebt kennis van redigeren en content management, alsmede van de ontwikkelingen binnen technische communicatie en schrijven voor (nieuwe) media. Bij voorkeur heb je ervaring met Tridion 2013 en een agile mindset.

De aanvraag is binnengekomen op 16-01-18, en de beoogde start is per eind februari.

Interesse in de bovenstaande functieomschrijving? Meld je hieronder aan en laat het ons weten!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

Wil jij als eerste op de hoogte gehouden worden van nieuwe aanvragen? Volg ons dan nu op LinkedIn!

meld je aan Terug naar interim