Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

We hebben een nieuwe interimaanvraag! Misschien is dit iets voor jou? Of ken jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim CRM/E-Mail Marketeer voor een grote speler in hospitality. 

Essentie van de opdracht: als CRM/E-mail Marketeer vind je het leuk om de inzeet van het e-mailkanaal naar een hoger niveau te brengen. Jij draagt bij aan de beleving van de gasten aan de hand van campagnes, zowel op de vestigingen als landelijk. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van CRM-programma’s en (e-mail)campagnes voor verschillende gastgroepen met als doel loyaliteit te vergroten en omzet te maximaliseren. Jij bouwt campagneflows, creëert de e-mail en verzorgt de verzending hiervan. Jij zorgt ervoor dat de closed feedback loop wordt gewaarborgd en schakelt met externe bureau’s voor de ontwikkeling en verzending van DM. Jij hebt ervaring met agile werken, experience/engagement in een B2C omgeving, ervaring met e-mail optimalisatietechnieken/omnichannel CRM systemen en goed in stakeholdermanagement. Ervaring met Eloqua is een pre.

De aanvraag is binnengekomen op 26-10-18, en de beoogde start is per begin december.

Heb je interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met
Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 en via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

meld je aan Terug naar interim