Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Digital Content Expert voor een financiële dienstverlener

Essentie van de opdracht: Jij bent verantwoordelijk voor de content, het contentproces en denkt actief mee in de verdere uitbouw van een nieuw concept van een nieuwe app. Deze app gaat ondernemers pro-actief inzicht geven in  cyberdreigingen en geeft een mogelijkheid om te chatten met specialisten. Content, communicatie en toonzetting is key in de uitbouw van deze nieuwe app. Jij moet zorgen voor heldere adviezen, het bieden van echte klantwaarde en meewerken aan content die traffic genereert. Jij weet als geen ander aangeleverde content door interne specialisten helder om te zetten. Daarnaast zie jij waar klantwensen liggen en waar in content meer kan worden bijgedragen.

Wie ben jij? 
Jij bent iemand die initiatief neemt en goed kan denken vanuit de klant. Jij weet hoe het is om direct te schakelen met relevante stakeholders en hoe je snelheid in een proces kan brengen. Daarnaast heb je een work hard – play hard mentaliteit en lijkt het je leuk om in een jong en ambitieus team te werken. 

De aanvraag is binnengekomen op 20-02-18, en de beoogde start is per z.s.m.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +316 53 12 88 02 en via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

meld je aan Terug naar interim