Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Digital Data Expert voor een financiële dienstverlener

Essentie van de opdracht: In deze functie verricht je werkzaamheden voor het value propostion team (online channels) en het digital advise sales & service team. Jij hebt de analytische kracht om de bevindingen te valideren en de vraag gaat ophalen vanuit de organisatie. Samen met product owners, online specialisten en UX-experts bedenk jij oplossingen om de online dienstverlening voor zakelijke klanten te verbteren.  Jij onderzoekt wat de beste aanpak is en welke oplossingen haalbaar zijn. Hierbij baseer jij je op inzichten die je uit data haalt. Jij bent effectief inzetbaar en in staat om je snel te verdiepen in verschillende Epics. 

Wie ben jij? 
Jij bent sterk analytisch onderlegd, kan als geen ander problemen in kaart brengen en zeer ondernemend. Jij deinst niet terug voor stakeholdermanagement en jij kent de agile way of working. Een echte teamplayer met een sterke digital mindset.

De aanvraag is binnengekomen op 19-02-18, en de beoogde start is per z.s.m.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +316 53 12 88 02 en via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

meld je aan Terug naar interim