Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Digital Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Digital Marketeer voor een Retailer.

Essentie van de opdracht: In deze functie ben jij tijdelijk verantwoordelijk voor de (betaalde) digitale kanalen van de beoogde retailer. Hoe zorg jij dat de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste doelgroep terechtkomt? En hoe zorg je ervoor dat interessante prospects daadwerkelijk klanten worden? Jij bedenkt strategieën om onze campagnes ook digitaal, via SEA, paid social, display en online video zichtbaar te maken voor de juiste doelgroep. Daarnaast zorg je voor afstemming met het retention marketing team, maar ook met het Brand & Communication team, zodat alle uitingen naadloos op elkaar aansluiten. Ook heb jij ervaring met agile werken en heb jij ruime ervaring met stakeholdermanagement.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 15-02-2021 en de beoogde start is per z.s.m, voor 4 dagen per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Flo van der Horn van den Bos via +31 6 10 59 56 23 of via flovanderhorn@sqiq.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Meld je aan Terug naar interim