Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Interim Digital Marketeer voor een Uitgeverij

We hebben een nieuwe interimaanvraag! Misschien is dit iets voor jou? Of ken jij degene die we zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

De essentie van de opdracht betreft het volgende: Als digital marketeer zorg jij voor de ontwikkeling, de uitvoering en de monitoring van (event driven) marketingcampagnes zodat continu SMART geformuleerde doelstellingen zoals het bereik, conversie en engagement binnen de gestelde planning en budgetten worden behaald. Jij levert cruciale bijdrage aan de doelstellingen van de online marketingsplannen gericht op verschillende segmenten en bent verantwoordelijk voor het behalen van leads, traffic en intake binnen de verschillende segmenten. 

Jij schakelt met de bureaus en stuurt deze ook aan. Daarnaast draag jij de zorg en verantwoordelijkheid over de verschillende campagnes en zorgt dat ze draaien. Jij leidt op dagelijkse basis het campagneproces door middel van de lean methodiek, ten behoeve van het behalen van intake/leads. Daarbij ontwikkel jij de customer journeys en content gebaseerd op buyer persona’s. 

Wie ben jij?

Je bent resultaatgericht, organisatiesensitief en analytisch sterk. Daarnaast ben jij 4 tot 5 dagen per week beschikbaar en flexibel inzetbaar op verschillende locaties. 
De aanvraag is binnengekomen op 13-04-18, en de beoogde start is per z.s.m.

Geïnteresseerd geraakt door bovenstaande functieomschrijving? Laat het ons weten!

Voor vragen en interesse kunt u gerust contact opnemen met Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl

Volg ons ook vast op LinkedIn voor meer interessante opdrachten https://www.linkedin.com/company/sqiq/ 

meld je aan Terug naar interim