Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de interim E-commerce specialist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim E-commerce specialist voor een start-up:

Essentie van de opdracht: als interim E-commerce specialist ben jij iemand die enerzijds strategisch en kanaal-overstijgend gaat bepalen wat de volgende te ondernemen stappen zijn en anderzijds dient diezelfde persoon ook te executeren en met een hands-on en startup mentaliteit de business aan te vliegen. Jij maakt onderdeel uit van een team van 5 en werkt samen met bureaus. Jij hebt e-commerce ervaring bij een pure player en het liefst ook ervaring bij een marketplace. Ervaring met kleinere bedrijven is een grote pre, voornamelijk vanwege jouw aanpakkermentaliteit. Naast e-commerce optimalisatie snap jij binnen een klein bedrijf ook wat er bijvoorbeeld op het gebied van finance en leveranciers bij komt kijken. Jij bent hands-on en iemand die rigoureuze stappen durft te zetten.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 23-07-2019 en de beoogde start is per media augustus, 32 tot 36 uur per week (in overleg), voor minimaal 3-4 maanden.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 88 02 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim