Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de Employer Branding Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Employer Branding Marketeer voor een IT Security bedrijf

Essentie van de opdracht: jij bent verantwoordelijk voor communicatie-uitingen n.a.v. de Employer Branding strategie. Jij vertaalt de Employee Value Proposition verder naar campagnes en projecten. Jij bedenkt, ontwikkelt en implementeert creatieve campagnes die passen bij de ‘corporate story’ en genereert op basis daarvan contentcreatie zoals vacatureteksten, webcontent en social posts. Analyseren van social media content, coördineren van online campagnes (SEO, SEA) met externe partijen en jij draagt zorg voor goede online zichtbaarheid. Als projectleider stuur je externe leveranciers en bureaus aan en organiseer je interne- en externe events gericht op recruitment en employer branding activiteiten. 

Skills

– Kennis en ervaring met online marketing en CMS systemen zoals WordPress
– Specialist op het gebied van (employer) branding, arbeidsmarktcommunicatie of recruitment
– Zelfstandig, analytisch en operationeel
– Creatief en communicatief zeer vaardig
– Op de hoogte van trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt voor IT Professionals, jij weet wat die doelgroep aantrekkelijk vindt.

Ben jij of ken jij degene voor deze opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 04-04-2019, de startdatum is per z.s.m. voor een periode van 3 tot 6 maanden, 28 – 32 uur per week.

Interesse? Meld je hieronder aan!  Frederieke Verhoeven, via +31 6 53 12 8802 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!


 

meld je aan Terug naar interim