Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de Interaction Designer  die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Interaction Designer voor een opdrachtgever binnen Rijksoverheid.

Essentie van de opdracht: als Interaction Designer ontwerp je flows, navigatiesystemen, lay-outs voor de website. User centered ontwerpen zit in jouw DNA. Dat betekent dus ook dat je altij kritisch bent of gebruikersbehoeften centraal staan, hierbij test je zo vaak en snel mogelijk interfaces met gebruikers. Daarbij denk je ook na over micro interacties die de user experience nog beter maken. Je bent ook de spil tussen interne stakeholders, techniek en de gebruiker. Je denkt naast usability ook na over conversie en overleg je met developers over de beste manier om de door jou bedachte interfaces te implementeren.

Kwalificaties

Een afgeronde opleiding op HBO niveau en minimaal 3 jaar werkervaring met online interaction design. Het is een pre als je in de afgelopen 2 jaar gewerkt hebt bij of voor een online / design bureau en je in staat bent om volgens die kwaliteits- en tijdmaatstaven te ontwerpen.  Je hebt het vermogen om een vraagstuk of strategie in no-time om te zetten in ontwerp en let daarbij zowel op het grote plaatje als op de details. Ervaring met Sketch en prototyping tools. Je hebt ervaring met ontwerpen voor bedrijfskritische / high-traffic websites, responsive design. Je hebt uiteraard ook een aansprekend portfolio met je digital interaction design werk.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 13-03-2019 en de beoogde start is per april.

Interesse? Meld je hieronder aan!  Kelly Geesink, via +31 6 50 510 290 of via kellygeesink@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!


			
meld je aan Terug naar interim