Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die all-round (propositie) marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder! SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

All-round (propositie) marketeer voor een logistieke dienstverlener: 

Essentie van de opdracht: als all-round marketeer heb je een focus op propositie marketing en product management. Jij gaat commerciële proposities inrichten rondom de bestaande technische producten (API’s). Dit doe je op basis van marktonderzoek en klantgesprekken . Verder ga jij de commerciële ambitites en proposities binnen de organisatie actief sturen op KPI’s. Jij bent dan ook pro-actief, hands-on en een echte verbinder. Je hebt ook een échte commerciële mindset en veel energie

Zie jij jezelf terug in deze uitleg, en denk je “dit ben ik”? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 23-04-2021 en de beoogde start is per direct, voor 4 a 5 dagen per week.

Voor vragen en interesse mail je naar Kiki van der Ben, +31 6 30506285 of via de mail; kikivanderben@sqiq.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je aan Terug naar interim