Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die Interim Base Marketeer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Base Marketeer voor een financiële dienstverlener:

Essentie van de opdracht: jij gaat je bezig houden met het optimaliseren van het volledige klantenbestand. Jij kunt klantdata analyseren, weet hoe je fases opknipt in segmenten om zo stap voor stap het doel te bereiken. Jij weet de klant te activeren en te identificeren. Jij bent creatief en zit graag in de uitvoering bij het opzetten van multichannel campagnes, voor zowel outbound als inbound kanalen. Je werkt daarbij samen in een multidisciplinair team en bent daarbij eindverantwoordelijk voor het doorvoeren van campagnes als onderdeel van de opgezette strategie.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 13-12-2019 en de beoogde start is per januari, 36 uur per week, voor minimaal 3 maanden.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via frederiekeverhoeven@sqiq.nl of bel +316 531 28 802

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim