Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar kellygeesink@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Iets voor jou?

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Brand Manager voor een voedingsmiddelenproducent.  

Essentie van de opdracht: Jij hebt de leiding en supervisie over het Medical junior brandmanagerteam en ondersteunt de marketing brand projecten.

Jij ontwikkelt de Medical marketingstrategieën- en plannen. Je neemt initiatief en voert de projecten uit die de bredere medische marketingstrategie ondersteunen. Jij analyseert de markt-, milieu-, concurrentie- en consumententrends om de (algemene) bedrijfsdoelstellingen op een effectieve manier te bereiken.

Na goedkeuring van het Managementteam zorg jij samen met jouw team voor een goede uitvoering van de plannen. Als Sr. Brand Manager draai jij samen met jouw team projecten in samenwerking met Medical Sales & Medical Affairs, Consumer Marketing & Sales, Pharma & Retail, Finance en Supply Chain om te kijken wat nodig is om alle doelstellingen te bereiken. Samen nemen jullie de leiding in het managen van alle communicatiekanalen en alle aspecten die daarbij komen kijken.

Je rapporteert jouw activiteiten aan de medical marketing manager van de Benelux.

Je hebt 3 tot 4 jaar ervaring in de marketing. Ervaring in de medische of pharmaceutische brand is een pré.  

Deze aanvraag is binnen gekomen op 6 oktober 2017. De beoogde start is per eind oktober.

Interesse? Meld je hieronder aan, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

meld je aan Terug naar interim