Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij degene de interim Brand Manager die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Brand Manager voor een Voedingsmiddelenproducent

Essentie van de opdracht: als Brand Manager ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van de marketingstrategieën, de implementatie en de uitvoering daarvan, over 23 landen. Jij begeleidt en coacht daarin je collega’s bij het neerzetten van het brand platform. Jij voert de marketingstrategie uit en zorgt voor duidelijke operationele plannen. Daarbij ben je ook verantwoordelijk voor het marketingbudget, voor de groei van het marktaandeel en de merkbekendheid en voor het verbeteren van verschillende projecten. Jij hebt leiderschapsskills, bent betrokken, hebt ervaring binnen een internationale organisatie, spreekt en schrijft vloeiend Engels en weet stakeholders mee te nemen en te overtuigen.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 15-07-2019 en de beoogde start is per eind juli, 40 uur per week, voor minimaal 3 maanden.

Interesse? Meld je hieronder aan!  Frederieke Verhoeven via +31 6 53 12 88 02 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim