Deze opdracht is vervuld, maar wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe interimopdrachten? Stuur dan jouw wensen en CV naar info@sqiq.nl en volg ons actuele aanbod op LinkedIn.

Wij hebben een nieuwe interimaanvraag! Ben óf ken jij die interim Business Analist die wij zoeken? Lees dan snel verder!

SQIQ is ‘tijdelijk de beste’ en focust op bemiddeling van de beste Digital Interimmers. Wij durven keuzes te maken en verdoen daardoor geen tijd.

We zoeken nu de beste kandidaat voor de volgende opdracht:

Interim Business Analist voor een Webwinkel:

Essentie van de opdracht: als Business Analist ondersteun je deze hardgroeiende business op o.a. financiële basis, kijkend naar vraagstukken over bijvoorbeeld omzet en marges van de webwinkel. Jij brengt in kaart wat de vraagstukken zijn, wat de verbeterpunten zijn en hoe dit om te zetten in de business. Samen met de Category Managers trek jij conclusies en ontwikkel jij acties. Jij doet de analyses over resultaten uit de markt, bespreekt de uitkomsten met je stakeholders en zorgt ervoor dat de organisatie intern stappen gaat ondernemen. Jij bent er gek op om in de cijfers te duiken, data te crunchen en projectmatig te werken. Ervaring met Tableau is een pre.

Ben jij of ken jij degene voor de opdracht? Reageer dan nu!

Deze aanvraag is binnengekomen op 12-11-2019 en de beoogde start is per z.s.m., 32 uur per week, tot in ieder geval het einde van het jaar.

Interesse? Meld je hieronder aan! Frederieke Verhoeven, via +31208006004 of via frederiekeverhoeven@sqiq.nl.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Volg ons ook vast op LinkedIn, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen!

Meld je aan Terug naar interim